Notícies

Scentia: nou repositori d'informació del Departament de Salut

01/09/2015 - Recursos electrònics

Scientia és un repositori d'informació digital del Departament de Salut, de la Generalitat de Catalunya, que funciona com una plataforma digital d'accés obert a la literatura científica produïda pels professionals, personal investigador i docents que formen part de les entitats i centres que conformen el sistema sanitari públic de Catalunya. 

» llegir més

Portal d'editors i editats catalans

18/06/2015 - Recursos electrònics

S'ha afegit a la Biblioteca Digital de Catalunya (BDC) un nou repositori d'accés obert: Patrimoni d'editors i editats de Catalunya, elaborat per la Biblioteca de Catalunya i altres institucions.

Aquesta base de dades reuneix informació detallada sobre el patrimoni editorial d'autors, editors, il·lustradors, etc. de Catalunya.

» llegir més

Publicacions en accés obert a les revistes de la Royal Society of Chemistry

14/05/2015 - Recursos electrònics
width: 100px; height: 50px.Les biblioteques de la URL han contractat una nova modalitat de subscripció a les revistes de la Royal Society of Chemistry. Amb aquest model de subscripció, la URL disposa fins al desembre de 2015 de 5 cupons per publicar articles en accés obert.
» llegir més

DOAB: Directory of Open Access Books

05/02/2015 - Recursos electrònics

El DOAB (Directory of Open Access Books) és un repositori de llibres en accés obert on es poden consultar documents lliurement. Els responsables d'aquest directori són l'OAPEN Foundation, una iniciativa internacional dedicada a la publicació de monografies en Open Access (accés obert).

» llegir més

Revista Ramon Llull Journal of Applied Ethics a RACO

04/12/2014 - Recursos electrònics
Durant el mes d’octubre s’ha incorporat al repositori Revistes Catalanes amb Accés Obert (RACO) la revista Ramon Llull Journal of Applied Ethics, de la Càtedra Ethos de la Universitat Ramon Llull, dedicada a la investigació en ètiques aplicades.
» llegir més

Web of Science integra Google Scholar

04/09/2014 - Recursos electrònics

A la plataforma de Web of Science ja es troba disponible l'enllaç als textos complets dels articles indexats al Web of Science presents a la plataforma Google Scholar.

D'aquesta forma es pot localitzar el text complet d'un article al Web of Science si aquest està disponible a Google Scholar.
» llegir més

Web of Science: nou nom i interfície de consulta

18/02/2014 - Recursos electrònics
La ISI Web of Knowledge ha canviat el seu nom. Ara es diu Web of Science

A més, altres novetats són:

  • Nova interfície de consulta, més fàcil i dinàmica
  • Incorporació de la base de dades SciELO Citation Index.

» llegir més