Notícies

Nou curs acadèmic 2015-16: Formació alumnes de 1r

21/09/2015 - La Biblioteca informa

Comencem un nou curs acadèmic (2015-2016). Durant les primeres setmanes es realitzarà la formació a l'alumnat de 1r de Grau.
Podeu trobar més informació de la Biblioteca a l'interior d'aquesta notícia, seleccionant "llegir més..."

» llegir més

Nou servei: Reserves de documents des del catàleg web

08/05/2015 - La Biblioteca informa
Ens plau informar-vos que disposeu d'un nou servei que estem segurs que us resultarà de molta utilitat. Es tracta de la possibilitat de fer reserves de documents (disponibles o prestats) tant d'IQS com de qualsevol altra facultat de la Universitat Ramon Llull, a través del catàleg web.
» llegir més

Decés P. Rafael Queralt Teixidó

22/01/2015 - La Biblioteca informa
Ahir dia 21 de gener ens va deixar el P. Queralt, membre de la Comunitat de Jesuïtes de l'IQS, professor ajudant de laboratori durant molts anys i Director de la Biblioteca durant els anys 1979-1996.
» llegir més

Bibliografia bàsica

23/10/2014 - La Biblioteca informa
A la Biblioteca d'IQS tenim un espai reservat per a la Bibliografia bàsica de tots els estudis. Podeu trobar identificades amb gomets de diferents formes i color totes les obres recomanades pels professors dels vostres estudis.
» llegir més

Nou servei: préstec PUC

30/09/2014 - La Biblioteca informa
El PUC (Préstec Unificat Consorciat) és un servei gratuït que permet als usuaris autoritzats sol·licitar i tenir en préstec documents de les biblioteques de les institucions que formen part del CSUC.
Com a personal treballador (PDI, PAS…) o alumne matriculat a IQS podeu fer servir aquest servei, de manera que s’amplien les   ...
» llegir més

Estrenem nova web

01/06/2014 - La Biblioteca informa
Per fi veu la llum la nova pàgina web de la Biblioteca IQS.

La nostra nova web està plena de novetats que esperem que us siguin d'utilitat ...
 
» llegir més