Notícies

Revistes científiques amb major impacte (segons Scopus)

12/03/2015 - General

L'Observatori de la Recerca (OR-IEC) ha analitzat la presència i visibilitat de les revistes espanyoles i catalanes a la base de dades d'Scopus des de diferents vessants (camps científics, territori, anys, etc.). Aquesta base de dades, que pertany a Elsevier, indexa al voltant de 22.000 revistes científiques de 5.000 editorials, i ofereix informació sobre les citacions obtingudes pels articles, que generen tres indicadors bibliomètrics de cada revista.

» llegir més

Oficina d'Atenció a l'Empresa (OAE)

12/02/2015 - General

Barcelona Activa ha posat recentment en funcionament l'Oficina d'Atenció a l'Empresa (OAE),  un espai on les empreses de la ciutat poden trobar tota la informació i l'assessorament per al seu creixement, la millora de la seva competitivitat i facilitats per a la cerca i captació de talent professional. 

» llegir més

L’AGAUR encoratja als investigadors a crear-se l'ORCID

15/01/2015 - General

L’Agència de Gestió d’Ajuts Universitaris i de Recerca (AGAUR) s’ha sumat a la promoció de l’ús de l’identificador ORCID en la mateixa línia que ho estan fent les universitats catalanes.


» llegir més

Tyba: la plataforma que posa en contacte a joves de talent amb startups que necessiten ampliar els seus equips

11/12/2014 - General

Tyba és una plataforma jove i innovadora que posa en contacte a joves de talent amb startups que necessiten ampliar els seus equips.
 
El motiu pel qual se centren en perfils júnior és perquè els seus fundadors, Jorge Schnura, Eiso Kant i Philip Von Have (aleshores estudiants de l'IE University) es van adonar que ...
» llegir més

La Generalitat de Catalunya impulsa el programa Indústria del Coneixement

27/11/2014 - General
La Generalitat de Catalunya ha presentat el programa Indústria del Coneixement per acompanyar els projectes de noves empreses de base científica des de la fase inicial del prototip fins a introduir-lo al mercat. El nou programa compta amb la col·laboració de l’Institut Català de Finances (ICF) per als instruments de finançament. 
» llegir més