Bases de dades


SABI (SISTEMA DE ANÁLISIS DE BALANCES IBÉRICOS)

SABI és una eina que et permet treballar de manera senzilla i ràpida la informació general i comptes anuals de més de 1,25 milions d'empreses espanyoles i més de 500.000 portugueses. Conté informació econòmica i financera de més de 550.000 empreses espanyoles i més de 67.000 empreses portugueses. Les dades recollides són dels últims 10 anys.

Per cada empresa proporciona les següents dades: raó social, dades de contacte, NIF, estat, codis d'activitat nacionals i internacionals, descripció de l'activitat, forma jurídica, data de constitució, número de treballadors, consell d'administració, comptes de balanços i resultats, auditors, bancs, cotització a borsa, accionistes, etc.  Per a més informació i manuals d'ús, consulta aquí.

Scifinder Scholar

SciFinder és una eina d'investigació que permet explorar les bases de dades del CAS que contenen referències bibliogràfiques de diverses disciplines, abarcant ciències biomèdiques, química, enginyeria, ciències dels materials, agricultura, etc. Les cerques es poden realitzar en revistes i patents de tot el món, utilitzant subestructures i reaccions. Per a més informació i manuals d'ús, clica aquí.

Accés per usuaris registrats: per accedir a la nova versió del Scifinder cal registrar-se en el següent enllaç i es recomana seguir les següents instruccions per a registrar-se.

SSNR (Social Science Research Network)

Social Science Research Network (SSNR) és una base de dades cooperativa de més de 250.000 autors que permet una ràpida difusió de la producció científica en l'àrea de l'economia i les ciències socials. Conté més de 450.000 articles a text complet.

Scopus

Base de dades de referències bibliogràfiques d'articles de revistes, que ofereix accés a informació actual i retrospectiva de resums d'autor i índexs de cites de milers de publicacions internacionals en els camps de les ciències, les ciències socials, les arts i les humanitats. Per conéixer millor les seves funcionalitats, us recomanem que llegiu el manual SCOPUS: Funcionalidades básicas de Scopus

Scimago

Producte per l'anàlisi i avaluació de revistes científiques. Presenta dades estadístiques de cites des de 1996 en endavant, que proporcionen una manera sistemàtica i objectiva de determinar la importància relativa de les revistes dins de les seves categories temàtiques (factor d'impacte de les revistes). És una eina bàsica per bibliotecaris, editors, autors, professors i estudiants, analistes de la informació i altres persones que necessitin saber l'impacte i influència d'una publicació sobre la comunitat investigadora global.
W