Bases de dades


RECERCAT (Dipòsit de la Recerca de Catalunya)

RECERCAT és un repositori cooperatiu impulsat per les universitats de Catalunya i la Biblioteca de Catalunya, en el que es pot consultar la literatura d'investigació de les universitats i centres d'investigació de Catalunya. Conté més de 50.000 documents entre articles, treballs d'investigació de màster, projectes de fi de carrera i ponències de congressos, entre d'altres.    

RACO (Revistes Catalanes amb Accés Obert)

RACO (Revistes Catalanes amb Accés Obert) és un repositori cooperatiu des del que es pot consultar, de lliure accés, els articles a text complet de revistes científiques i culturals catalanes. Conté més de 400 revistes i més de 140.000 artícles a text complert. La principal finalitat de RACO és augmentar la visibilitat i consulta de les revistes que inclou i difondre la producció científica i acadèmica que es publica a les revistes catalanes.

RECOLECTA

RECOLECTA o Recolector de Ciencia Abierta és una plataforma que agrupa a tots els repositoris científics espanyols i que proveeix de serveis als gestors de repositoris, i als agents implicats en l'elaboració de polítiques.
W